Te vagy az első?

Sok manikűrösnek, pedikűrösnek van honlapja, mert "az kell", de amint kész a honlap, valamennyire fel is van töltve tartalommal, egy kicsit foglalkoznak vele, pár hétig, esetleg pár hónapig frissítgetik, de aztán általában belefáradnak... és sajnos leágazik a weboldalnak. Pedig lehet, hogy elkezdett mászni felfelé a Google huszadik oldaláról, és már a 19-en tartott, talán jövőhéten már a 16. oldalon lenne... és aztán egyszer csak felérne a 4. 5. oldalra, és ott állna évekig.

Sajnos ez gyakori probléma, nem csak ebben a témában, hanem az összesben. Miért? A válasz nagyon egyszerű, mert a kereső első oldalán csak 10 weboldalnak van hely! Ez nagyon kis szám ahhoz képest, hogy hány jelentkező van erre a tíz helyre.

A jó hír az, hogy létezik megoldás!

Nem lehetetlen az, hogy valaki a Google első oldalára kerüljön. Ez pedig azért kell, hogy legyenek látogatók. Az pedig azért, hogy legyenek a látogatók között vásárlók is. Ha ez megvan, akkor minden rendben! A döbbenetes az, hogy van akinek ez már sikerült! Van akinek ez nem álom, hanem valóság! Van aki abból él, hogy jó helyen szerepel a Google keresőben.

A fenti probléma megoldásában segítünk neked is, főleg manikűr-pedikűr témában! Közös erővel el tudjuk érni, hogy ott legyél a kereső áhított első oldalán! Persze ezen rengeteget kell dolgozni, annak pedig ára van, de bármilyen árat is mondanánk, a Google első oldal sokkal többet kell, hogy érjen neked! Keress minket emailben vagy telefonon a részletekért!